Житель Канівщини спʼяну украв качку вартістю 300 гривень

Житель Канівщини спʼяну украв качку вартістю 300 гривень

30-річний житель одного із сіл Канівського району викрав у свого односельця качку. Сума збитків, яку він завдав потерпілому, складає 300 гривень. Зловмисник затриманий протягом двох годин і дає покази. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Із повідомлення про крадіжку домашньої птиці до Канівського відділення поліції звернувся 59-річний житель одного із сіл району. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Прибувши за викликом, поліцейські оглянули місце події. Від можливих свідків вони дізналися, що вулицею йшов місцевий житель. Чоловіку перегородили дорогу качки, і одну з них він схопив та пішов в невідомому напрямку. Ним виявився раніше судимий 30-річний селянин. Було встановлено його місце проживання і запрошено до поліції для дачі показів. Розуміючи, що його викрито, підозрюваний зізнався у вчиненому. Розповів, що вчинив крадіжку, тому, що був в стані алкогольного сп’яніння.

Речовий доказ вилучено. За даним фактом Канівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x