Черкаські рятувальники продемонстрували своє нове обладнання

17 березня біля найстарішої – другої пожежно-рятувальної частини рятувальники показали обладнання, яке закупили за кошти міського бюджету. Проінспектував роботу закладу Анатолій Бондаренко разом із секретарем міської ради Олександром Радуцьким та заступниками. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Фоторепортаж «Нової Доби» із заходу дивіться тут.

Минулого року, після повені, спричиненої аномальною зливою, для рятувальної служби було придбано більш потужну мотопомпу. Для забезпеченням пальним пожежно-рятувальної техніки виділено 300 тисяч гривень. На придбання спеціалізованого спорядження та техніки з міського бюджету міськрайонному відділу було виділено 1 мільйон 200 тисяч гривень.

За ці кошти рятувальники придбали пожежні рукави, системи зв’язку, освітлювальне обладнання та інженерно-рятувальний інструмент і переносну мотопомпу. На озброєнні підрозділів також з’явилися унікальний компресор і гідравлічна станція, укомплектована змінним інструментом.

Міський голова Анатолій Бондаренко зазначив: «Коли йдеться про безпеку мешканців міста, ми не маємо права заощаджувати. Саме тому керівництво міста і надалі буде робити усе можливе, аби рятувальна служба була мобільною, професійною та добре екіпірованою, – У випадку перевиконання міського бюджету ми спільно з керівництвом міськрайвідділу ДСНС в місті Черкаси попрацюємо над тим, щоб знайти кошти на придбання додаткового обладнання, яке буде дійсно необхідним для того, щоб запобігти, врятувати і забезпечити безпеку мешканцям нашого міста».

У свою чергу начальник міськрайонного відділу Андрій Хижняк подякував за розуміння проблем служби і запевнив: «…рятувальники розуміють свою відповідальність перед громадою міста, саме тому зроблять усе можливе, аби кожен мешканець Черкас за будь-яких умов, міг розраховувати на оперативну та професійну допомогу служби «101». Сьогодні ми продемонстрували пожежно-технічне озброєння і обладнання, яке придбали завдяки допомозі міської влади у минулому році. Це обладнання нам було конче необхідне».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x