Черкащанка ледь не втрапила на вудочку телефонних аферистів

Черкащанка ледь не втрапила на вудочку телефонних аферистів

Нічний дзвінок: «Мамо, я збив людину. Треба три тисячі доларів!» Потім трубку передали іншому чоловікові, той пояснив, що її син збив пішохода, гроші потрібні, аби замнути справу до ранку, щоб вона не пішла далі. Про це «Нова Доба» дізналася від патрульної поліції Черкас.

Стара схема, про яку правоохоронці часто попереджають. Проте цього разу жінку охопив материнський інстинкт, який заглушив здоровий глузд. Поспіхом зібравши усе, що мала: заплакана, в халаті та капцях вибігла з квартири, де на неї вже чекало таксі.

На щастя, у цей час вулицю Канівську патрулював 101-й екіпаж. Жінка хотіла передати пакунок таксисту, проте, побачивши поліцейських, побігла їм на зустріч. Вона умовляла патрульних швидко відвезти пакет у відділок, бо слідчий не буде чекати.

Зрозумівши, у чому справа, поліцейські повідомили про випадок чергову частину Управління патрульної поліції. Самі ж відвели жінку додому, заспокоїли її та надали пояснення. Відтак, завдяки професійним діям та обізнаності патрульних, черкащанка залишилася при своїх грошах. Сину також зателефонували: з ним усе було добре.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x