Міська влада привітала черкаських комунальників зі святом

Міська влада привітала черкаських комунальників зі святом

Щороку в третю неділю березня відзначається День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Із цієї нагоди в обласній філармонії відбулися урочистості. До комунальників міста з вітальним словом звернувся і міський голова Анатолій Бондаренко.

«Мабуть, важко знайти галузь міста, яка приковує скільки уваги громади, як комунальна галузь, – відзначив він. – Тому, вітаючи вас з професійним святом, найбільше хочу звернутися зі словами вдячності до простих трудівників, хто встає із першим променями сонця, бере мітлу, лопату та відро і вичищає наше місто від бруду – і в дощ, і в сніг, і в спеку, і в холод. Звертаюся до тих, хто не спить вночі за кермом прибиральної техніки, хто вивозить сміття, обрізає дерева, садить квіти. Звертаюся до тих, хто щодня відповідально працює на своєму робочому місці, щоб у родини черкащан прийшли тепло, газ, вода, світло. А це означає – і комфортні умови проживання, і добрий настрій кожного з нас. Завдяки вашим старанням всі городяни мають у домівках тепло, воду та світло. Ви зробили і робите багато хороших справ, і тільки зрідка отримуєте у відповідь вдячні слова.

На десяти комунальних підприємствах міста трудиться близько двох з половиною тисяч черкащан, – підкреслив Анатолій Васильович.

Сьогодні міська влада запланувала зміни в галузі житлово – комунального господарства міста.

Це і транспортна реформа , яка в першу чергу стосується розвитку мережі комунального транспорту – ще в минулому році ми придбали 8 нових тролейбусів, і відновлення комунального підприємства, яке асфальтує дороги, та останні роки перебувало на межі банкрутства, і значна фінансова підтримка ОСББ, але найголовніше – зміцнення і укріплення матеріально – технічної бази наших міських комунальних підприємств.

Успіхи звичайно є – але проблем ще більше.

Та, поклавши руку на серце, чи багато хто, опинившись на місці комунальників, міг би гарантувати різке поліпшення якості послуг? Адже крім людського чинника, є ще багато об’єктивних причин – насамперед фінансування, яке часто буває недостатнім.

Тож від імені Черкаської міської ради, її виконавчого комітету, депутатів, хочу подякувати Вам за невтомну працю й відданість своїй професії.

Сподіваюсь, що ваше відповідальне ставлення до справи стане запорукою успішного реформування галузі, виконання поставлених перед нею завдань», – зазначив Анатолій Бондаренко.

60 працівників комунальної галузі Черкас отримали подяки міського голови та грамоти виконавчого комітету Черкаської міської ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x