Чорнобаївець пограбував магазин

Чорнобаївець пограбував магазин

Чоловік пограбував продавчиню одного з магазинів Чорнобая. Він заволодів спиртним та продуктами харчування і втік з місця події. Правоохоронці за декілька годин розшукали та затримали грабіжника. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Чорнобаївського відділення поліції зателефонувала власниця одного із магазинів міста. Жінка повідомила, що місцевий житель пограбував її. Як з’ясувалось, до магазину в стані алкогольного сп’яніння зайшов 24-річний місцевий житель, який нахабним способом взяв із прилавка спиртне й продукти харчування. На зауваження продавчині не реагував та, не розрахувавшись, вийшов із приміщення. Працівниця магазину намагалась наздогнати зухвалого чоловіка, але він утік у невідомому напрямку. Отримавши опис грабіжника, правоохоронці розшукали його за місцем проживання, де і виявили викрадені продукти харчування.

За даним фактом слідчим відділенням Чорнобаївського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x