У Черкаському районі горів свинарник, а в Христинівці – сауна

У Черкаському районі горів свинарник, а в Христинівці – сауна

21 березня о 02:00 із села Будище до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання на вулиці Шевченка надвірної споруди. Вогонь на території приватного домоволодіння виявили місцеві жителі, які одразу зателефонували за номером «101». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Для ліквідації загорання були задіяні рятувальники місцевої пожежної команди із села Мошни та добровільна пожежна дружина ДП «Перемога Нова» із села Будище. Спільними зусиллями вогнеборців пожежу ліквідовано впродовж години.

Як з`ясувалося під час попередньої перевірки, причиною пожежі на горищі споруди стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю споруди та 12 поросят, які утримувалися всередині повітки.

19 березня, з аналогічної причини виникла пожежа в місті Христинівка. Цього разу об’єктом пожежі стала сауна в житловому будинку на вулиці Комінтерна. Ще до прибуття на місце події рятувальників вогонь встиг знищити всередині помешкання дерев\’яне оздоблення, меблі та речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідував черговий караул Христинівської пожежно-рятувальної частини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x