Бути. Щасливим. Просто.

Глибоко вдихніть… Відчуваєте? Повітря заповнює ваші легені, насичує кров, що стрімко розтікається по тілу, дає мозку силу на заряди – ось воно щастя!

Щастя – бути, дихати, відчувати, усвідомлювати! Не вчора, не у минулому житті, не у майбутньому, час якого ще не настав. Саме сьогодні! Бути щасливим у цей момент! Коли весна і зима в одному дні: і сонце, і сніг, і дощ! Уся палітра відчуттів і станів!

Це важко зрозуміти, але бути щасливим – робота самостійна! Над своїми думками, поглядами, вчинками і реакціями. Ніхто не прийде, не візьме вас за руку і не відведе у країну «щастя». Потрібно встати, посміхнутися, по-справжньому і чесно поглянути на цей світ, його природу, протиріччя і зробити перший крок … до самих себе!

На якомусь сайті, присвяченому медитаціям та саморозвитку, прочитала, що ми все життя шукаємо унікальний рецепт «бути щасливим», а все банально – просто радіти! Радіймо, бо навіть у найтемнішому закутку нашої душі, чи негативу нашого життя, можна віднайти проблисок світла і позитиву! Відчуйте життя! Це і є – щастя!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x