На факультеті економіки і підприємництва УНУС відбулися вибори голови ради студентського самоврядування

На факультеті економіки і підприємництва УНУС відбулися вибори голови ради студентського самоврядування

Студентство – це серце кожного вищого навчального закладу. І, звісно ж, невід’ємною його частиною, навіть, можна сказати, основою, є рада студентського самоврядування. Саме цей орган студентського управління об’єднує найперспективнішу, найактивнішу та найкреативнішу молодь. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі УНУС.
17 березня відбулися вибори на посаду голови студентської ради факультету економіки і підприємництва. Як традиційно повелося на факультеті, очільник студентської молоді – це особа, яка вирізняється лідерськими якостями, творча та відповідальна. Тому вибори є дуже важливим і відповідальним процесом.

Цьогоріч на голову ради студентського самоврядування факультету балотувалися два кандидати: Богдан Бойко (31 – Ф група) та Щербина Наталія (21 – Ф група). Це був напружений процес, оскільки обидва кандидати сильні та варті перемоги.
За результатами таємного голосування, з великим відривом перемогу здобув Бойко Богдан. На думку членів ради студентського самоврядування, йому притаманні всі ті якості, котрі вирізняють справжнього лідера: нестримний потяг до роботи над іміджем факультету, піклування про проблеми і потреби студентства. Отож, залишається лише побажати Богдану натхнення та творчих успіхів.

Ліна Горська, заступник голови ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x