Жителі Пекарів обговорювали з мером Канева можливе об’єднання громад

Жителі Пекарів обговорювали з мером Канева можливе об’єднання громад

Активісти села Пекарі зініціювали проведення громадських слухань по питанню об’єднання територіальних громад с. Пекарі та м. Канів. Про це «Нова Доба» дізналася від Канівської міської ради.

Нагадаємо, що протягом 2015 року в Україні активно проходило обговорення об’єднань громад. Канівська міська рада не стояла осторонь, а, навпаки, першою на Канівщині розпочала цю процедуру. Але попри всі намагання сформувати Канівську міську об’єднану територіальну громаду, кінцевого результату досягти так і не вдалося.

Не пройшло й року, як громада Пекарів виявила бажання об’єднатися з громадою Канева. У мешканців села виникло багато питань до міської влади. Це питання медичного обслуговування, пасажирських перевезень та ремонту доріг.

19 березня робоча група на чолі з міським головою Ігорем Ренькасом взяла участь в громадських слуханнях села Пекарів.

Під час зустрічі Ігор Ренькас, Володимир Святелик, Сергій Ткаченко дали відповіді на поставлені питання і підкреслили, що шлях до об’єднання буде не з легких. Подолати всі перешкоди на цьому нелегкому і тернистому шляху можна лише спільними зусиллями територіальних громад Канева та Пекарів.

По закінченню слухань було прийнято проект резолюції, що засвідчило довіру до міської влади. І маємо надію, що це буде логічним завершенням.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x