Через сніг Черкаси стали непрохідними та непроїзними

Через сніг Черкаси стали непрохідними та непроїзними

Снігопад став справжньою проблемою для Черкас. Вони стали непрохідними та непроїзними. Наша знімальна група проїхалася містом, але снігоприбиральної техніки так і не зустріла. Ані в центрі, ані на околиці. У мерії за цілий день навіть не спромоглися на коментар. Зате містяни не шкодують слів. Репортаж Марії Гаврилян.

Заметіль Анатолію Борисовичу додала роботи. Щойно чоловік розкидає сніг, як він знову засипає доріжки.
Анатолій Борисович, двірник: «Лопата – это тренажер. Тренируемся. Бесплатный тренажер, но за деньги».
Боротьбу зі снігом зрання ведуть двірники. Розчищають прибудинкові території та ганки офісів і магазинів. Решта тротуарів – непрохідні.
Житель м. Черкаси: «Дуже отвратітєльно».
Житель м. Черкаси: «Тротуари… Ходити дуже важко, не прибираються, не чистяться».
Житель м. Черкаси: «Дороги никудышные».
На дороги надто жаліються водії. Через сніжну кашу рух містом повільний. Декому не вдається розминутися. По місту то там, то сям аварії.
Ігор Іванович, автовласник: «По Мытнице проехали 2 машины и все. Больше нет. Полчаса кручусь по центру. Такое впечатление, что один раз проехали и больше не чистят».
Про повну готовність до зими міська влада звітувала ще восени. На офіційному сайті мерії інформували: кількість снігоприбиральної техніки збільшили вдвічі – до 32 одиниць. Хвалилися і придбанням спеціалізованого солерозкидача. А роботу техніки у профільному департаменті мерії мали контролювати в on-line режимі. Про це писали 2 місяці тому. Сьогодні ж у мерії ситуацію із розчищенням доріг навіть не коментують. Єдині, кому така бездіяльність влади до душі, – діти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x