На Катеринопільщині провели акцію до Дня поезії

На Катеринопільщині провели акцію до Дня поезії

До Всесвітнього дня поезії працівники Катеринопільської центральної районної бібліотеки провели вуличну акцію «Я і поезія», під час якої жителі районного центру та його гості отримали вичерпну інформацію про свято поезії. Їх також було ознайомлено з творами української поетеси Ліни Костенко, котра напередодні відзначала свій день народження. Крім того, шанувальників поезії отримували запрошення на арт-рандеву «Поезія єднає серця».

Кожен, хто завітав на нього, міг ознайомитися з виставкою книг місцевих майстрів поетичного слова «Усе, що душа довірила словам». Учитель, медик, журналіст, представники інших професій, учні ліцею та загальноосвітніх шкіл — вони зібралися разом, аби поділитися своїми поезіями з усіма учасниками арт-рандеву, пірнути в чарівний і неповторний світ рим, метафор, порівнянь.

На Катеринопільщині провели акцію до Дня поезії

У кожного з них багато віршів й усі вони неповторні за змістом, адже вони написані їхніми душами. Вірші присвячені Голодомору, Небесній Сотні, воїнам АТО, Т.Шевченку коханню, природі, війні, тваринкам, мамам і татам.

Студійці та поети старшого покоління подарували неповторний світ поетичної сповіді, що вчить тонко сприймати красу, осмислювати навколишню дійсність, переживати з автором.

Василь Ходзіцький

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x