У Лисянці пенсіонера обікрала подруга по чарці

У Лисянці пенсіонера обікрала подруга по чарці

З підсобного приміщення вона викрала електричну пилу та речі домашнього вжитку. Крадійку доставлено до відділення поліції для дачі показів. Сума завданих збитків становить близько 2 500 гривень. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до чергової частини Лисянського відділення поліції зателефонував 73-річний місцевий житель. Пенсіонер розповів, що його підсобне приміщення обікрали. Увечері до нього приходила знайома, з якою він випивав. Наступного ранку коли він прокинувся, то виявив, що з підсобного приміщення викрадено електричну пилу та речі домашнього вжитку. Потерпілий надав опис викрадених речей. За місцем проживання 44-річної місцевої жительки, правоохоронці виявили частину викрадених речей у заявника. Жінка розповіла, що до знайомого прийшла в гості, де випила з ним оковиту, а коли він заснув, скористалась нагодою та обікрала його підсобне приміщення.

За фактом крадіжки слідчим відділенням Лисянського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x