В Умані стартувала «Академія молодіжного лідера»

В Умані стартувала «Академія молодіжного лідера»

23 березня стартував проект в Умані «Академія молодіжного лідера – 2016». Його учасники – представники студентства вищих навчальних закладів міста: Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Уманського національного університету садівництва, ВСП Агротехнічний коледж Уманського НУСу, Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Т.Г. Шевченка, Уманського медичного коледжу, Уманського обласного музичного училища ім. П.Демуцького, Уманськогої філії Київського інституту бізнесу та технологій. Про це «Нова Доба» дізналася в Уманському міськвиконкомі.

На першому занятті до молоді звернулась заступники міського голови Ольга Радченко: «Сподіваюсь, що проект допоможе Вам стати справжніми лідерами. Ви дізнаєтесь про роботу управлінь, відділів, служб міської ради, візьмете участь в організації та проведені загальноміських заходів. А влада чекає від Вас нових ідей, пропозицій, думок щодо покращення нашого міста».

Цікавий тренінг-знайомство для студентства провели керівник благодійного фонду «Воля» Анна Слуцька та психолог Анна Якименко. Координатор проекту – відділ у справах сім’ї та молоді міської ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x