Заступника місцевого прокурора підозрюють в одержанні хабара

Заступника місцевого прокурора підозрюють в одержанні хабара

Генеральна прокуратура України розслідує кримінальне провадження щодо корупційних дій першого заступника керівника однієї з місцевих прокуратур Черкаської області. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

У справі вбачають ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Заступник прокурора підозрюється в одержанні неправомірної вигоди в сумі, еквівалентній 500 доларам США, за вчинення дій, спрямованих на повернення особі автомобіля, вилученого в неї працівниками поліції.

У зв’язку з цим, наказом прокурора області вказаного співробітника прокуратури відсторонено від виконання службових обов’язків, проводиться службове розслідування, по завершенню якого буде прийнято рішення відповідно до вимог чинного законодавства.

На цей час триває слідство, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Вчергове звертаємося до громадськості з проханням бути небайдужими та повідомляти в будь-якій формі, в тому числі по телефону «гарячої лінії», про факти прояву незаконної діяльності працівників прокуратури та правоохоронців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x