Руськополянці пропонують сусіднім селам об’єднатися

Руськополянці пропонують сусіднім селам об’єднатися

Таке рішення ухвалили на загальній сходці села у неділю, 27 березня. Руськополянці вирішили надіслати пропозицію щодо об’єднання в одну територіальну громаду своїм сусідам – геронимівчанам та дубіївчанам. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській РДА.

Своє бачення щодо добровільного об’єднання територіальних громад на сходці села могли висловити всі охочі жителі. У свою чергу Руськополянський сільський голова Олег Гриценко наголосив на тому, що сьогодні є можливість власноруч створити потужну територіальну громаду, яка й визначатиме, де потрібно буде відремонтувати дорогу, а де причепити ліхтар, якого перевізника впустити в село, а якого ні, яке обладнання придбати в школи, а яке в дитячі садки.

У лютому сільський голова ініціював об’єднання з Геронимівкою та Дубіївкою, а протягом місяця депутати сільської ради проводили в своїх округах опитування. Відтак, відповідно до затвердженої на сесії сільської ради квоти по кількості уповноважених представників кожного виборчого округу села із розрахунку від 35 виборців один представник в громадському обговоренні взяли участь 187 осіб.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x