У Черкасах поліцейські провели суботник

У Черкасах поліцейські провели суботник

Пляшки, пакети та упаковки з продуктів – такими знахідками донедавна повнилося насадження вікової сосни. Одне з найулюбленіших місць відпочинку містян щорічно перетворюється на смітник. Відпочивальники після виїздів на природу залишають купи папірців та пляшок. Їх закидають у рови на схилах Дніпра. Очистити місце відпочинку взялися патрульні поліцейські. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби КП «Дирекція парків».

Територію щорічно прибирають, тут установлені смітники, проте засмічується вона, на жаль, швидко. Для наведення ладу щорічно залучають активістів та громадян, небайдужих до природи та міста. Сьогоріч бажання прибрати парк виявила черкаська поліція. Сотня патрульних долучилася до наведення порядку в парку. До них приєдналися представники КП «Дирекція парків», «Автомайдану», екологічної та водної інспекції.

Поліціянти розповідають: своїм прикладом хочуть показати черкащанам, як потрібно допомагати місту та вважають обов’язком кожного свідомого громадянина долучитися до наведення ладу в Черкасах. А ще нагадують усім народну істину: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».

За кілька годин прибирання техніка КП «Дирекція парків» двічі вивозила причепи, навантажені мішками зі сміттям. Очільник КП «Дирекція парків» розповідає про результати суботнього прибирання: «Ця окраса черкаських зелених зон справді готова радувати жителів міста та приїжджих. Принагідно хочу щиро подякувати всім, хто долучився до прибирання».

КП «Дирекція парків» сподівається, що черкащани будуть більш відповідальними та не забруднюватимуть місця, куди постійно приїжджають відпочити. Та переконує: краще викинути папірці у смітник чи забрати з собою, ніж перетворювати парк на смітник.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x