На центральній площі Золотоноші монтують великикй екран

На центральній площі Золотоноші монтують великикй екран

Оригінальний сюрприз для громади днями з’явився на фасаді міського Будинку культури. Зовсім скоро на площі Героїв Майдану запрацює великий екран, що цілодобово слугуватиме просвітницьким, інформаційним та культурним майданчиком для золотонісців, що перебуватимуть у центрі міста. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Золотоноша».

На думку ініціаторів, чималий «девайс» прекрасно впишеться у антураж зони відпочинку, котру з остаточним приходом весни також почнуть завершувати. Спонсор такої архітектурної інформатизації – депутат облради.

Уже вчора фахівці екран остаточно змонтували та почали його технічне налаштування. Пульт керування пристроєм знаходитиметься у МБК, відповідно й робота його залежатиме від майстерності працівників відділу культури. Бажання ж та планів чимало.

Наразі у якості основного відеоряду робоча група пропонує трансляцію новин, прогнозів погоди, музичних кліпів та патріотичних соціальних роликів. Не забуватимуть і про міські події, котрі висвітлюватимуться тут у першу чергу. Окрема тема – онлайн-трансляції масових культурних заходів. Наприклад, мова йде про ту ж «Лігу Сміху», попит на яку ледь не вдвічі більший за пропозицію, або ж про шкільний випускний бал, коли із задніх рядів присутніх роздивитися щось дуже складно.

Для любителів масового спорту, швидше за все, організують і футбольні трансляції. Зокрема, нині планують показ фіналу Ліги Чемпіонів та Євро-2016. В подальшому до діяльності медіа-майданчика запрошують і рекламодавців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x