У Черкасах стартувала Всеукраїнська олімпіада з інформаційних технологій

У Черкасах стартувала Всеукраїнська олімпіада з інформаційних технологій

У Центрі дитячої та юнацької творчості Черкас 27 березня відбулося урочисте відкриття V Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій. Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні освіти і науки Черкаської ОДА.
«Україна – єдина країна!» – саме це гасло стало лейтмотивом заходу, що зібрав талановитих представників всіх регіонів нашої країни.
Вітаючи учасників олімпіади, заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Оксана Сімушіна висловила сподівання, що перебування на черкаській землі запам’ятається позитивним досвідом виконання конкурсних завдань, новими цікавими знайомствами з однолітками, а також знайомством з козацьким краєм.

А розпочалося безпосереднє знайомство з Черкащиною запальними хореографічними постановками, лункими піснями у виконанні вихованців Центру дитячої та юнацької творчості, які у своїх яскравих виступах звеличували любов до рідного краю, до рідної країни.
В урочистій атмосфері знавців інформаційних технологій також привітали головний спеціаліст Департаменту загальної, середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України, заступник голови оргкомітету олімпіади Богдан Кудренко, голова журі олімпіади, керівник центру інформаційних технологій науково-методичного центру управління освіти та науки Дніпропетровської міської ради Микола Кузічев. Принагідно Микола Кузічев вручив перехідний кубок приймаючій області з символічним надписом «Інформаційні технології та інтелект».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x