В гості до поліції ходили уманські підлітки

В гості до поліції ходили уманські підлітки

Днями в приміщені Уманського районного відділення поліції відбулася зустріч молодого покоління з представниками правоохоронних органів. Метою заходу було ознайомлення молоді з роботою уманських поліцейських. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

У ході проведення заходу старший інспектор капітан поліції Матрос Володимир Васильович розповів відвідувачам історію створення підрозділу, а також найбільш вражаючі моменти, які запам’яталися правоохоронцям під час несення служби. Більш детально Володимир Васильович зупинився на кримінальних правопорушеннях за участю неповнолітніх, види порушень та відповідальність за них.

До розповіді долучився начальник чергової частини відділення, підполковник поліції Шевченко Юрій Юрійович. Він розповів детальніше про роботу чергової частини. Юрій Юрійович відмітив, що уся робота правоохоронців розпочинається саме з чергової частини, яка цілодобово отримує та фіксує усі повідомлення про події, які трапилися на обслуговуючій території.

Працівники поліції продемонстрували зброю, спецзасоби, а також криміналістичну валізу, які використовуються в повсякденній службовій діяльності правоохоронців. Юнаки та дівчата задавали свої запитання, на що отримували компетентні відповіді від працівників поліції.

На згадку усі присутні зробили спільне фото.

Після чого працівники Уманського районного відділення поліції побажали підростаючому поколінню успіхів у навчанні та наголосили на важливості неухильного дотримання законів України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x