На Жашківщині жінка викрала всі заощадження у пенсіонера

На Жашківщині жінка викрала всі заощадження у пенсіонера

На Жашківщині зловмисниця викрала у пенсіонера всі заощадження. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Жашківського відділення поліції звернувся 77-річний пенсіонер з повідомленням про крадіжку. Потерпілий розповів, що з його будинку викрадено кошти в сумі близько 10 тисяч гривень.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції. Дідусь розповів поліцейським, що нещодавно в нього зникли гроші після візиту його знайомої. Жінка часто навідувалася до потерпілого аби допомогти йому по господарству, однак з дня останньої їх зустрічі, більше до нього не приходила.

Правоохоронці відшукали 34-річну жінку за місцем проживання. Як з’ясувалося, коли зловмисниця вчергове прийшла до потерпілого, він попросив її купити йому продукти харчування в магазині та показав, де знаходяться кошти. Жінка, помітивши суму, не втрималася й викрала всі заощадження. Після чого їх витратила на випивку та розваги.

За даним фактом Жашківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x