Черкаські школярі й студенти їздитимуть тролейбусами за півціни

Черкаські школярі й студенти їздитимуть тролейбусами за півціни

Уже всередині квітня студенти й школярі Черкас їздитимуть у тролейбусах за ціною, яка на 50 % менша загальної вартості квитка. Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Як повідомив начальник управління транспорту департаменту житлово-комунального комплексу Віталій Москаленко, різницю в тарифі комунальному підприємству «Черкасиелектротранс» компенсуватимуть за рахунок міського бюджету. На це передбачено близько 835 тисяч гривень. Вартість проїзду в тролейбусі становить 1 гривню 50 копійок, тож тепер молодь їздитиме – за 75 копійок.

Скористатися такою можливістю можуть, згідно з рішенням, студенти вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації, учні професійно-технічних навчальних закладів денної форми навчання та учні загальноосвітніх навчальних закладів.

Зауважимо, що ухвалити це рішення на засіданні виконкому вдалося лише з другої спроби. Від голосування утрималися члени виконкому Сергій Гончар та Анатолій Рекун.

Після повторного розгляду за проект рішення «Про встановлення тарифу на перевезення учнів і студентів у міському електричному транспорті» висловилося 8 членів виконкому. Ухвалене рішення набуває чинності через 10 днів із дати опублікування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x