Членів Корсунь-Шевченківського виборчкому судитимуть

Членів Корсунь-Шевченківського виборчкому судитимуть

Сьогодні, 30 березня, прокуратурою області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно дев’яти членів дільничної виборчої комісії м. Корсунь-Шевченківський Черкаської області, підозрюваних у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 158 (надання неправдивих відомостей до органу ведення Державного реєстру виборців або фальсифікація виборчих документів, документів референдуму, підсумків голосування або відомостей Державного реєстру виборців) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Нагадаємо, що 25 жовтня минулого року під час чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, вказані особи, будучи членами однієї з дільничних виборчих комісій Корсунь-Шевченківського району, до закінчення голосування підписали протокол про підрахунок голосів виборців.

За вчинене кримінальне правопорушення зазначеним особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від двох до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x