Фестиваль юних пожежників відбувся у Чорнобаї

Фестиваль юних пожежників відбувся у Чорнобаї

Зональний фестиваль дружин юних пожежників відбувся у Чорнобаї днями. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Вже 21 рік серед дружин юних пожежних триває фестивальний рух. У творчості юне покоління краще усвідомлює правила безпечної поведінки у сучасному середовищі.

У черговому районному фестивалі взяла участь рекордна кількість команд ДЮП із загальноосвітніх навчальних закладів району.

Школярі за допомогою творчих та художніх образів демонстрували свої знання у рятувальній справі. За положенням команди змагалися у чотирьох конкурсах, «Візитка», «Домашнє завдання», «Безпечна прогулянка» та «Соціальний плакат». Демонструючи свою майстерність, швидкість, кожна з команд опираючись на творчу особистість кожного учасника намагалася якнайліпше виконати завдання та розкрити непросту тему завдань.

У підсумку, переможцями в районному фестивалі стали: команда «Рятівники з вулиці Центральної» Чорнобаївської ЗОШ №1; II місце виборола команда NOMEX із Ірклієва, третьою стала команда «Гарячі серця» із Веселого Хутора.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x