Народний депутат надав допомогу школі на Лисянщині

Народний депутат надав допомогу школі на Лисянщині

Історія Почапинської школи сягає середини XIX століття. У 1858 році була відкрита церковнопарафіяльна школа. Із 1939 року Почапинська школа вже діяла як середня, у ній навчалося 496 учнів і працювало 18 учителів.
Сучасне двоповерхове приміщення навчального закладу збудували в 1987 році на 306 учнівських місць. На час відкриття школу було обладнано необхідними засобами для навчального й виховного процесів, проте з роками рівень забезпечення знизився. Зусиллями батьківського та педагогічного колективів тут частково вдається організовувати навчання й дозвілля учнів. Кожна дитина постійно відчуває турботу й піклування, адже створити щасливий світ дитинства в нашому закладі – це спільна мета вчителів і вихователів.

Нині в Почапинському навчально-виховному комплексі «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» навчається 127 учнів і 34 дитини відвідують дошкільну установу. У закладі працює 23 педагогічних працівники, серед яких – заслужений тренер України з волейболу, 2 відмінники освіти України, старший учитель, 3 вчителі вищої категорії та 10 учителів I категорії.
Особлива наша гордість – те, що учні нашого закладу є неодноразовими призерами й переможцями районних етапів Всеукраїнських олімпіад із усіх базових дисциплін. Так, в обласному етапі олімпіади з математики взяла участь учениця 9 класу Ярослава Химинчук, а в олімпіаді з історії – учениця 10 класу Вікторія Лисенко.

Проте наш НВК до сьогоднішнього дня не мав мультимедійних засобів, які нині вкрай необхідні для забезпечення ефективного вивчення шкільних дисциплін.
Радісною несподіванкою розпочався день 28 березня, коли в гості до школи з подарунками завітали представники народного депутата Геннадія Бобова. Ми отримали мультимедійний проектор із проекційним екраном та презентером. Відтепер зможемо активно впроваджувати новітні технології, що зробить навчально-виховний процес у школі більш змістовним і цікавим для наших учнів та вихованців.
Наш дружній колектив щиро дякує народному депутату Геннадію Борисовичу Бобову за постійну підтримку навчального закладу у зміцненні матеріально-технічної бази.

Тамара Парисенкова, директор Почапинського НВК «ДНЗ – ЗОШ І-ІІІ ступенів»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x