На мільйонних хабарах затримали працівників черкаського інституту (ВІДЕО)

На мільйонних хабарах затримали працівників черкаського інституту (ВІДЕО)

Днями Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили на хабарництві завідувача одного з секторів Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-центру СБ України.

Посадовець вимагав кошти від курсантів та слухачів за безпроблемну здачу екзаменаційної сесії. Співробітники спецслужби затримали завідувача у власному кабінеті під час отримання двадцяти п’яти тисяч гривень та тисячі ста доларів США від студента.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення і притягнення до кримінальної відповідальності всіх учасників корупційної схеми.

Сьогодні ж співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою задокументували ще один факт хабарництва посадовців Черкаського інституту пожежної безпеки.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України встановлено ще трьох учасників корупційної схеми вимагання коштів від курсантів інституту.

Під час обшуку за місцем проживання одного з начальників відділу інституту співробітники спецслужби вилучили сто тисяч доларів США та один мільйон гривень. Тривають обшуки у інших посадовців.

Вирішується питання про оголошення підозр усім учасникам корупційної схеми.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x