Черкащан запрошують приєднатися до голого велопараду

Черкащан запрошують приєднатися до голого велопараду

Черкаси першими в Україні приєднується до світової ініціативи World Naked Bike Ride, яка відбувається щорічно в більш ніж 70-ти містах світу.

Захід відбудеться 15 травня о 12.00. Збір учасників розпочнеться на площі «Дружби народів». З 10:00 там буде працювати майстер-клас з боді-арту, де кожен зможе себе весело розмалювати. Парад доїде до Черкаської мерії та візьме участь у записі голого відео-звернення працівникам мерії! Після цього колона рушить у парк «Ювілейний», де відбудеться велопікнік, музика й різні забави.
Дрес-код можна описати слоганом: «Настільки голий, наскільки сміливий».
Повна і часткова нагота вітається, але не є обов\’язковою під час пробігу.
Організатором виступає черкаське представництво Всеукраїнської ініціативи «Активна громада» спільно з громадською ініціативою «ВелоЧеркаси».

Ініціатори ставлять за мету привернути увагу місцевої влади та громади, що Черкаси лишаються «голими» від велоінфраструктури. Попри прийняття міської вело програми відповідальні підрозділи мерії не спішать виконувати її і вносити відповідні зміни до міського бюджету на 2016 рік, щоб передбачити кошти на реалізацію вело програми.
Якщо на вулиці буде прохолодно, то можливе перенесення вело параду на тиждень. Детальніше інформація буде розміщена за гіперпосиланням.

Довідково: Сергій Слинько – 0938633688, 0674731152.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x