Команда Навчального центру Оршанця здобула 3 місце на чемпіонаті

Команда Навчального центру Оршанця здобула 3 місце на чемпіонаті

Нещодавно на базі Харківського прикордонного загону пройшов чемпіонат Державної прикордонної служби України з гирьового спорту. Організатором змагань став спортивний комітет ДПСУ на чолі з головою спорткомітету Миколою Подоляком. Як повідомляють у прес-службі Навчального центру, участь у цих змаганнях взяли 24 команди з прикордонних підрозділів відомства, зокрема, й команда Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Перш ніж приїхати на змагання, спортсмени пройшли ретельний відбір та змагалися у своїх частинах за право представляти їх на першості Державної прикордонної служби України. Загалом гирьовики вправлялися у підніманні гир на максимальну кількість разів у поштовху та ривку гирі за визначений проміжок часу.

Під час проведення чемпіонату з гирьового спорту збірна команда Навчального центру проявила такі якості, як висока професійна майстерність, наполегливість, патріотизм, воля до перемоги та посіла 3 загальнокомандне місце серед команд прикордонних загонів та 1 місце в естафеті ривку гирі 24кг.

В особистому заліку, посівши друге місце, перемогу виборов підполковник Тарас Клим – начальник фізичної підготовки та спорту Навчального центру (до 68 кг).

По завершенню чемпіонату переможцям були вручені кубки та медалі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x