Черкаські рятувальники гідно виступили на всеукраїнських профзмаганнях

Черкаські рятувальники гідно виступили на всеукраїнських профзмаганнях

1 квітня у Миколаєві завершились всеукраїнські змагання з пожежно-прикладного спорту у закритих приміщеннях. Представники Черкащини виступили з гідним результатом. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

У змаганнях, які пройшли на базі спортивно-оздоровчого комплексу Головного управління ДСНС України у Миколаївській області взяли участь 240 спортсменів із 19 областей та навчальних закладів ДСНС України.

Програма змагань передбачала три вправи: підіймання по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху навчальної башти, подолання 100-метрової смуги з перешкодами та двоборства.

До останнього забігу неможливо було передбачити остаточний розподіл команд у верхній частині підсумкової таблиці. За набраними очками у разі успішного останнього старту, на п\’єдестал претендували одразу чотири команди, з Одеської, Львівської, Черкаської та Київської областей.

Проте, наші спортсмени через хвилювання та психологічний тиск, не зуміли показати найкращі свої результати і у підсумку вимушені були залишитися на четвертій сходинці.

Перемогу у боротьбі здобула команда Одеської області, трохи програли одеситам спортсмени Київської області. Третю сходинку посіла команда з Львівської області.

За словами тренерів Черкаської команди, ці змагання, попри відсутність нагород, непередбачуваний та напружений характер, можна вважати для команди успішними: «Чемпіонат показав, що ми здатні боротися із найсильнішими спортсменами на рівних. Достатньо сказати, що багаторічні фаворити команди Волинської області та міста Києва, попри наявність у складі сильних спортсменів взагалі залишилися без медалей. Також приємно, що ми вкотре випередили своїх давніх принципових суперників – команди Черкаського інституту пожежної безпеки та Львівського державного університету безпеки життєдіяльності».

Щодо здобутків у особистій першості, то один із лідерів нашої команди Василь Нечко під час підіймання по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху навчальної башти, попри значну конкуренцію, зумів вибороти 5-місце. Володимир Лепьошкін, Костянтин Смірнов, Олександр Артемович та Максим Булдигін також показали результати на рівні майстрів спорту, що дозволило покласти до загальної скарбнички команди багато балів.

Вдалим також можна вважати виступ команди Черкащан на Чемпіонаті з пожежно-прикладного спорту серед молодіжних команд. Змагаючись із 19-ма командами-суперниками, наша юнацька збірна посіла 6 місце. А перемогу у Чемпіонаті серед юнаків здобула збірна із Івано-Франківської області.

Усі учасники змагань отримали цінні подарунки, а переможці – ще й медалі та дипломи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x