122 одиниці зброї добровільно здали черкащани

122 одиниці зброї добровільно здали черкащани

Правоохоронці Черкащини підбили підсумки місячника добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, який тривав протягом березня. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Загалом жителі здали до органів поліції 122 одиниці зброї, з яких 72 – мисливські гладкоствольні рушниці, 29 одиниць нарізної зброї армійських зразків. Також було добровільно здано більше 1500 набоїв до даних видів зброї та 40 боєприпасів.

Громадяни, які добровільно здали незареєстровану зброю в поліцію, мають право після перевірки зданої зброї зареєструвати її на своє ім’я в установленому законом порядку з видачі дозволу на її носіння і зберігання.

Шановні громадяни! Правоохоронці допоможуть легалізувати незареєстровану зброю тим власникам, котрі можуть довести законність її походження. Для цього власникам такої зброї необхідно принести її в підрозділи дозвільної системи органів поліції за місцем проживання разом з наявними у них документами.

Пам’ятайте! Зберігаючи незареєстровану зброю, ви не тільки порушуєте Закон, а й ризикуєте власним життям та здоров’ям, й наражаєте на небезпеку свої рідних та близьких.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x