Чорнобаївець із сокирою грабував пенсіонера

Чорнобаївець із сокирою грабував пенсіонера

У Чорнобаї раніше судимий чоловік двічі проникав до приміщення пенсіонера, щоб заволодіти його майном. Зловмисника затримано. Його дії слідчі кваліфікують за двома статтями Кримінального кодексу. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Чорнобаївського відділення поліції зателефонував 65-річний місцевий житель та повідомив про пограбування. Від потерпілого правоохоронці дізналися, що в його будинок зайшов чоловік із сокирою в руках і, погрожуючи, вимагав грошові кошти. Не знайшовши грошей, забрав мобільний телефон потерпілого і зник. Пенсіонер додав, що ця особа вже вдруге проникає до його будинку. Три дні тому зловмисник проник уночі, теж забрав телефон і зник.

Потерпілий був запрошений до поліції для перегляду фоторяду осіб, які підлягають постановці на облік, серед яких впізнав нападника. Ним виявився раніше судимий 32-річний місцевий житель. Того ж дня чоловіка розшукали в одному із нежилих будинків міста, де він переховувався від правоохоронців. З його слів стало відомо, що на злочин він пішов заради наживи.

Зловмиснику оголошено про підозру та обрана міра запобіжного заходу – тримання під вартою. Відносно нього відкрито ряд кримінальних проваджень за частинами 3 статті 186 (Грабіж) та 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x