Керуючий справами МВК написав заяву на звільнення

Керуючий справами МВК написав заяву на звільнення

Сьогодні керуючий справами Черкаського міськвиконкому Валерій Герасименко написав заяву на звільнення. Заява із формулюванням «за згодою сторін» вже подана на розгляд у в.о. міського голови Віктору Білоусову. Про це повідомляє «Прочерк».

– Так, сьогодні я написав заяву. Це непросте рішення. У кожного є свої життєві принципи, які є важливішими якоїсь займаної посади. Про деталі говорити зараз – не на часі. Не хочу. Можливо, пізніше, але не зараз, – із сумом у голосі сказав Валерій Гераменко.

Етап життя, протягом якого обіймав посаду керуючого справами Черкаського виконкому, Валерій Якович вважає цікавим.
– Робота цікава, багато кваліфікованих людей працює на невеликих посадах, з якими дуже приємно і спілкуватись, і працювати. Критична інформація, яка надходить, не повинна стосуватися спеціалістів, головних спеціалістів, які тут працюють, тому що вони дуже фахові. Я говорю саме про представників тієї ланки, які працюють на нижчих посадах, – уточнив пан Герасименко.

Заява із формулюванням «за згодою сторін» вже подана на розгляд у в.о. міського голови Віктору Білоусову. Чи підписав документ наразі не відомо.

– Рішення мають ухвалювати члени виконкому, – пояснює процедуру звільнення чиновник.

Нагадаємо, Валерія Герасименка призначили керувати справами міськвиконкому 29 квітня 2013 року. Того дня депутати ухвалили новий склад виконкому.
Валерій Якович – колишній правоохоронець. Був начальником відділу по боротьбі з економічною злочинністю управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області. Призначення керуючим справами було його першим входженням в політику.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x