Всеукраїнський Зліт Автостоперів

Всеукраїнський Зліт Автостоперів

Відчуваєш весну в повітрі? Розумієш, що літо вже скоро? А літо – це пригоди та купа нових вражень! Якщо ти налаштований саме так, то Зліт Автостоперів у самому серці України неодмінно виправдає твій драйвовий настрій. Захід буде проведено 23-24-го липня в рамках музично-мистецького фестивалю «ГайдаFest».

Черкаси здавна зажили слави осердя провідних ідей і рухів.
Відомо, що за козаччини наше місто стало центром збору славетних воїнів. А згодом Черкащина об’єднувала й оберігала під своїм крилом наймасовіші гуртування еліти української нації всіх часів.

Минули століття, величні дні відійшли в історію і лягли багатотомниками на полицях бібліотек, змінилися десятки поколінь, відбулася переоцінка поглядів, однак Черкаси й нині лишаються незмінним місцем збору активного українства.

Цьогоріч місто на Дніпрі чекатиме на мандрівників з усієї країни, для яких дорога – це спосіб життя, а прагнення рухатись – життєве кредо.

16-го літа ми об’єднаємо людей, для яких мандрівка вже давно вийшла за межі туристичних агенцій, готельних номерів та екскурсійних делегацій… Автостопер – той, хто у дорозі здобуває волю, кого не обмежують графіки, а дороговказом слугує піднятий догори великий палець.

Ми об’єднаємо людей, котрі на власні очі бачили австралійських кенгуру й африканських слонів, ходили затишними вуличками Парижа і вдихали пряні запахи Сходу.
Їхні рюкзаки побували у багатьох країнах світу, а намети бачили не одні гори та ліси.

Саме ці люди незабаром розкинуть каремати біля берегів Дніпра в Долині троянд, де переповідатимуть цікаві історії, ділитимуться досвідом та обмінюватимуться враженнями.

Кінець липня – час, коли літо сягає апогею: їдеш дамбою Черкаського моря, вода переливається під сонячним промінням, в салоні тихо грає музика, а водій все ніяк не йме віри, що подорожі без грошей можливі у нашому світі… Проїжджаєш Панське, близ якого рибалки конкурують із мартинами за рибу… Знак «Черкаси» – місто в серці України, до якого цього літа ведуть всі дороги.

Дата: 23 – 24 липня 2016, 11:00
Де: Долина троянд

Ціна – безкоштовно

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x