Міський голова перевірив хід ремонтних робіт на об’єктах, передбачених ПСЕР

Міський голова перевірив хід ремонтних робіт на об’єктах, передбачених ПСЕР

У Черкасах розпочалося виконання дій, передбачених Програмою соціально-економічного та культурного розвитку на 2016 рік.

Як і обіцяв, міський голова особисто контролює хід виконання робіт, передбачених ПСЕР – упродовж дня він відвідав низку об’єктів, які цього року планують відремонтувати. Серед таких – приміщення Палацу одружень та департаменту соціальної політики (що на бульварі Шевченка, 307), одне з міських кладовищ та кілька доріг, де укладають нове асфальтне покриття. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

На його думку, міський голова – це не кабінетний чиновник, тож чимало господарських питань має вирішувати безпосередньо на місці. Адже, на жаль, не завжди відповідальні посадовці доповідають про реальний стан справ.

Так, цього року заплановано відремонтувати окрасу Черкас – приміщення місцевого РАГСу. Востаннє ремонт усередині цієї будівлі робили ще в 1971-1972 роках. А лише за минулий рік свій шлюб у цьому приміщенні зареєстрували шлюб близько 2 100 пар. У Програмі соціально-економічного та культурного розвитку Черкас на ремонт приміщення передбачили 800 тисяч гривень.

Тим часом ремонтні роботи проводитимуться й у залі засідань департаменту соціальної політики, що на бульварі Шевченка, 307. Після цього там облаштують робочі місця для депутатів та встановлять електронну систему голосування. Міський голова оглянув приміщення та ознайомився з тими обсягами робіт, які передбачені.

Крім того, Анатолій Бондаренко побував на кількох вулицях, де триває облаштування дорожнього покриття. Зокрема, нині тривають ремонтні роботи на Гагаріна, які відновили минулого тижня після майже трирічної перерви. Досі на ділянці автошляху між Замковим та Остріжним (колишній – Клубний) узвозами поблизу Пагорба Слави лежали купи будівельного сміття. Уже за кілька днів виконавці візьмуться за укладання асфальту.

Ще міський голова перевірив, як триває перша черга реконструкції вулиці Молоткова. Утім, побаченим лишився незадоволений, оскільки, на його думку, підрядна організація затягує виконання на себе взятих зобов’язань.

Також Анатолій Бондаренко розпорядився, аби роботи з фрезерування дорожнього покриття здійснювалися вночі, а укладка асфальту – вже наступного дня.

– Загалом же я спонукатиму певні комунальні служби міста до того, аби вони вчилися працювати вночі, зокрема, йдеться про такі роботи як асфальтування дороги, – зауважив він. – Своєю роботою комунальники не повинні створювати незручностей жителям міста.

У полі зору міського голови – й вирішення питання зі створенням Алеї пам’яті Героїв антитерористичної операції та встановлення там меморіального знаку. Її хочуть облаштувати на четвертому міському кладовищі.

– Серед іншого, ми вивчаємо питання приведення в належний стан недобудови, яка перебуває на території кладовища, й вирішити питання з подальшим її функціонуванням, – зауважив він. Свого часу на кладовищі планували звести невелику церкву, тепер будівництво зупинене. – Упорядкувати слід і Алею Героїв, та встановити там пам’ятний знак. Ці роботи для гідного вшанування полеглих воїнів у боротьбі за нашу суверенність, завершити вже в цьому році.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x