Колектив «Вікторія» з фестивалю привіз низку нагород

Колектив «Вікторія» з фестивалю привіз низку нагород

Вихованки народного художнього танцювального колективу «Вікторія» Позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради достойно представили рідне місто на відкритому Кубку України та Міжнародних змаганнях з сучасних танців «Днепр-А-Стиль – 2016», які відбулись у Дніпропетровську. Юні дівчата вкотре довели, що є одними з найсильніших танцівниць в Україні. Про це «Нова Доба» дізналася в Позашкільному навчальному закладі «Багатопрофільний молодіжний центр».

Низкою нагород були відзначені Яремчук Дарина, Кузьменко Анна, Матковська Вікторія, Сухенко Вікторія, Бойко Ірина, Булищенко Анна, Іваненко Еліна, Онищенко Анастасія, Безсмертна Вікторія. Загалом скарбничка досягнень танцювального колективу збільшилась на 6 «золотих», 10 «срібних» та 3 «бронзові» нагороди.

Також у Дніпропетровську відбувся 15-й Всеукраїнський фестиваль хореографічного мистецтва «Білий лелека», де вихованки танцювальної «Вікторії»: Сухенко Вікторія та Бойко Ірина стали лауреатами 2-го та 3-го ступеню у категорії «Сучасна хореографія. Профі понад 16 років» та лауреатами 1-го ступеню за дует «Сестри».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x