На Черкащині сталися три пожежі через необережність із вогнем

На Черкащині сталися три пожежі через необережність із вогнем

4 квітня, о 15:20 в селі Софіївка, Черкаського району на території приватного домоволодіння на вулиці Матвієвського виникла пожежа в надвірній споруді. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Ще до прибуття на місце події пожежних місцевої пожежної команди вогонь устиг охопити усю споруду, а також сіно та дрова, які знаходилися в середині. Через значне вогняне навантаження пошкодження зазнала також покрівля сусідньої господарчої споруди. Загорання ліквідували пожежні місцевої пожежної команди із села Мошни.

О 22:30 до Служби порятунку в селищі Монастирище надійшло повідомлення про загорання надвірної споруди в селі Попудня. Черговий караул пожежно-рятувального підрозділу з Монастирища, який оперативно прибув на місце події, за лічені хвилини ліквідував займання.
О 01:05 5 квітня в селі Думанці Черкаського району загорілася господарча споруда на вулиці Леніна. На ліквідацію загорання прибули пожежні місцевої пожежної команди із села Леськи та пожежна сторожова охорона із СТОВ «Маяк-Худяки» із села Худяки.

Спільними зусиллями сільських вогнеборців пожежу було локалізовано о 02:45, а о 03:20 ліквідовано. У результаті пожежі вогонь знищив покрівлю та перекриття споруди та мотоцикл «ІЖ», який знаходився в середині будівлі.

Ймовірною причиною пожеж у всіх випадках стало необережне поводження з вогнем.

Управління ДСНС України у Черкаській області нагадує про небезпеку розведення вогнищ на відкритих територіях та під час прибирання присадибних ділянок, випалювання сухої трави та сміття. Особливо наголошуємо на необхідності суворого дотримання правил безпеки під час відвідування лісових масивів, адже порушення елементарних правил пожежної безпеки може стати причиною масштабних пожеж та трагічних наслідків. Самовільне випалювання рослинності або її залишків суворо забороняється.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x