Уманські правоохоронці зустрілися із представниками громадських організацій

Уманські правоохоронці зустрілися із представниками громадських організацій

Основною метою наради стало обговорення співпраці поліції та населення для забезпечення правопорядку та розкриття злочинів. На сьогодні одним із основних важелів підвищення ефективності охорони громадського порядку, захисту прав і свобод громадян є участь в цій справі широких верств населення. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

У приміщені Уманського районного відділення поліції відбулася нарада за участю заступника начальника відділення капітана поліції Якимчука Андрія Юрійовича, начальника чергової частини підполковника поліції Шевченка Юрія Юрійовича, старшого інспектора майора поліції Немировської Валентини Леонідівни з головами сільських рад та командирами громадських формувань з охорони громадського порядку.

Як зазначив Андрій Юрійович, необхідність забезпечення партнерських відносин поліції та населення обумовлюється змінами в соціальному житті країни, складною криміногенною ситуацією, зростаючими потребами захисту прав і свобод громадян.

Начальник чергової частини Уманського районного відділення поліції Шевченко Юрій охарактеризував для присутніх криміногенну обстановку на території Уманського району.

Старший інспектор Валентина Леонідівна доповіла, що на території Уманського району зареєстровано та діють 51 громадське формування з охорони громадського порядку, в яких задіяні 938 осіб.

Усі формування створені на засадах громадської самодіяльності як зведені загони. Валентина Немировська відмітила, що допомога працівникам поліції з боку громадськості є вкрай необхідною. Це сприятиме поліпшенню діяльності, мобілізації населення на боротьбу зі злочинністю, зміцненню зв’язків поліції з населенням, вироблення в громадян поваги до законів України, спрямування дій поліції на поглиблення контактів з населенням, довіри людей до поліції та зміцнення авторитету.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x