Щоб заробити на випивку, жителі Драбівщини розібрали огорожу

Щоб заробити на випивку, жителі Драбівщини розібрали огорожу

На Драбівщині чоловіки, аби заробити кошти на випивку, знесли огорожу та здали на металоприймальник. За такі дії їм загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Драбівського відділення поліції звернулась 75-річна жителька одного із сіл району. Заявниця розповіла, що вночі двоє невідомих осіб розібрали огорожу домоволодіння та викрали металеві стовпчики.

Правоохоронці завітали до одного із пунктів прийому металобрухту. Працівник пункту підтвердив, що до нього приходили двоє чоловіків та здали металеві стовпчики, схожі на викрадені. Поліцейські отримали опис зловмисників. Як з’ясувалося, ними виявилися раніше судимі 38- та 36-річні жителі сусіднього села, яким не вистачало коштів на випивку. Тому вирішили таким чином підзаробити. Дочекалися, коли господарка засне, викопали стовпчики та вранці здали на металобрухт.

За даним фактом слідчим відділенням Драбівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x