Драбівські депутати затвердили ряд програм

Драбівські депутати затвердили ряд програм

30 березня 2016 року відбулась п’ята сесія Драбівської районної ради, яку провів її голова Володимир Дзега. До порядку денного пленарного засідання було включено 26 питань, які відповідно до Регламенту районної ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.
Свою роботу депутати розпочали із внесення змін до Регламенту районної ради відповідно до Закону України «Про внесення зміни до статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо поіменних голосувань». Сесія вперше проводилося із врахуванням прийнятих змін щодо поіменних голосувань, тому всі голосування при прийнятті рішень ради відбувалися згідно з цим законом. Про це «Нова Доба» дізналася в обласній раді.

У ході засідання депутати затвердили ряд важливих районних програм. Зокрема, програму підтримки розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів у Драбівському районі на період до 2020 року, цільову соціальну програму забезпечення пожежної безпеки на 2016-2020 роки, Програму забезпечення учасників антитерористичної операції та членів їх сімей житлом у 2016-2020 роках, Програму інформатизації сфери охорони здоров`я на 2016 – 2020 роки, цільову Програму функціонування та розвитку системи цивільного захисту району, створення регіонального матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2016-2020 роки, Програму організації рятування людей на водних об’єктах Драбівського району на 2016-2020 роки.

Депутати також заслухали звіти головних розпорядників бюджетних коштів про використання коштів, виділених з районного бюджету на фінансування районних програм у 2015 році, хід виконання районної Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху на період до 2016 року. Були внесені зміни до рішень районної ради «Про районний бюджет на 2016 рік», «Про структуру та чисельність виконавчого апарату районної ради», до Програми сприяння функціонуванню Центру надання адміністративних послуг у Драбівському районі на 2013-2020 роки.

На сесії народні обранці обговорили питання та прийняли відповідні рішення про реорганізацію навчальних закладів району, про Драбівську дитячо–юнацьку спортивну школу «Слов’яни» Драбівської районної ради Черкаської області, про реформування газети та редакції газети «Драбівщина», співзасновником яких є Драбівська районна рада.
Крім того, було розглянуто низку земельних питань та тих, що стосуються управління майном районної комунальної власності. На завершення роботи депутати підтримали звернення до Черкаської обласної ради щодо зміни меж Драбівського району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x