Золотонісець обікрав машину перед носом у її власника

Золотонісець обікрав машину перед носом у її власника

Раніше судимий чоловік з автівки жителя Золотоноші вкрав автомагнітолу. Факт крадіжки помітив потерпілий і намагався зупинити зловмисника, але той утік. Завдяки опису, отриманому від заявника, його затримали правоохоронці. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 186 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського відділу поліції звернувся 28-річний місцевий житель та повідомив про грабіж. Чоловік розповів поліцейським, що удень на своєму авто їхав містом. Зупинився на узбіччі, перейшов через дорогу і там спілкувався зі знайомим. Потім побачив, як невідомий чоловік відчинив дверцята його машини і забрав звідти магнітолу. Потерпілий із товаришем намагалися його наздогнати, але чоловіку вдалося втекти, тому він звернувся до поліції.

Отримавши опис зловмисника, правоохоронці встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний раніше судимий 32-річний місцевий житель. Чоловіка розшукали на одній із вулиць міста та доставлений до поліції де його впізнав заявник.

За даним фактом Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x