Декларацію про доходи громадяни можуть подати в режимі он-лайн

У рамках кампанії декларування доходів громадян ДФС України доопрацьовано електронний сервіс «Електронний кабінет платника» (оновлена версія) в частині надання можливості підготувати, заповнити та надіслати декларацію про майновий стан і доходи фізичних осіб (далі – Декларація) в електронному вигляді. «Нова Доба» про це дізналася в ДПІ у м. Черкасах.

У відкритій частині електронного сервісу «Електронний кабінет платника» (оновлена версія) можна заповнити, зберегти та роздрукувати декларацію, а у закритій частині (особистий кабінет) платник може подати декларацію в електронному вигляді з використанням електронного цифрового підпису (ЕЦП).

Безкоштовно отримати ЕЦП можна в акредитованому центрі сертифікації ключів в м. Черкасах за адресою: вул. Хрещатик, буд. 235, 1-й пов., каб. 108-109, тел.: (0472) 33-91-77. Режим роботи пункту у м. Черкасах, починаючи з 6 квітня 2016 року: понеділок – четвер з 9.00 год. до 18.00 год., щоп’ятниці з 9.00 год. до 16.45 год., обідня перерва з 13.00 год. до 13.45 год.

Окрім того, на офіційному веб-порталі ДФС розміщено матеріали роз’яснювального характеру з питань декларування громадянами доходів в банері «Декларування доходів громадян» (http://sfs.gov.ua/deklaruvannya-dohodiv-gromadyan-2016/).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x