Міський голова й заступники розділили обов’язки

Міський голова й заступники розділили обов’язки

Розпорядженням міського голови від 7 квітня визначено порядок виконання обов’язків міського голови, секретаря міської ради, першого заступника, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів радив період їх відсутності та розподіл обов’язків. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

У цьому документі, зокрема, йдеться:

Керуючись статтями 42, 50, 51 Закону України \”Про місцеве самоврядування в Україні\”, враховуючи рішення Черкаської міської ради від 12.02.2016 № 2-265 \”Про утворення виконавчого комітету Черкаської міської ради\”, з метою забезпечення ефективного здійснення функцій і повноважень місцевого самоврядування:

1. Установити, що в період відсутності міського голови, секретаря міської ради, першого заступника, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради виконання обов’язків, що покладаються на цих керівників, здійснюється згідно з додатком 1, якщо інше не визначено окремим розпорядженням міського голови.

2. Розподілити обов’язки між міським головою БОНДАРЕНКОМ Анатолієм Васильовичем, секретарем міської ради РАДУЦЬКИМ Олександром Романовичем, першим заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради ОВЧАРЕНКОМ Станіславом Анатолійовичем, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради БУДАНЦЕВИМ Романом Петровичем, ГУРОЮ Сергієм Вікторовичем, КОЛОМОЙЦЕМ Ігорем Анатолійовичем та ШЕВЧЕНКОМ Геннадієм Юрійовичем згідно з додатком 2.

Розподіл обов’язків, зазначений в абзаці першому цього пункту, не тягне за собою втрати повноважень з цих питань міським головою.

3. Встановити, що це розпорядження в частині, що стосується КОЛОМОЙЦЯ Ігоря Анатолійовича, набирає чинності з дня його початку служби в органах місцевого самоврядування на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

До початку служби в органах місцевого самоврядування на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Коломойця І.А. виконання його обов’язків, визначених цим розпорядженням, здійснювати першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Овчаренку С.А.

4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження міського голови від 09.12.2014 № 296-р \”Про виконання обов’язків міського голови, секретаря міської ради, першого заступника, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради в період їх відсутності, та про розподіл обов’язків\”.

5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Міський голова А.В.Бондаренко

Міський голова й заступники розділили обов’язки

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x