Житель Драбівщини ледь не втратив машину, лишивши в салоні ключ

Житель Драбівщини ледь не втратив машину, лишивши в салоні ключ

Скориставшись тим, що потерпілий залишив ключі в замку запалення, зловмисник викрав його авто. Правоохоронці за декілька годин розшукали викрадену машину, підозрюваного затримано, він дає покази. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Драбівського відділення поліції зателефонував 44-річний житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що невідома особа викрала його автомобіль. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясувалось, заявник приїхав на станцію залізничного вокзалу, вийшов із машини на декілька хвилин, залишив ключі в замку запалення. В цей час в машину сів невідомий чоловік та викрав автомобіль, попрямувавши у бік Драбова.

У Драбові побачили схожу за описом машину заявника, яка була відчинена. Спілкуючись із випадковими свідками, правоохоронці дізнались, що люди бачили, як 29-річний місцевий житель приїхав на вказаній машині, кинув її та пішов геть. Підозрюваного поліцейські знайшли за місцем проживання та доставили до відділення поліції. Чоловік розповів, що перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, гуляв на вокзалі, де побачив, як потерпілий вийшов з машини, у якій залишив ключі, скориставшись моментом сів в авто та поїхав.

Слідчим відділенням Драбівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу позбавлення волі на строк від трьох до п\’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x