Жашківські аграрії домовилися про співпрацю з військовими

Жашківські аграрії домовилися про співпрацю з військовими

У Жашківському районі налагоджують надання шефської допомоги військовим, враховуючи їхні проблеми та потреби. Тут уже підписали відповідну угоду про співпрацю з підшефними військовими частинами району. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.

Зауважимо, йдеться про допомогу в матеріальному забезпеченні військових частин, у розв’язанні соціально-побутових проблем, задоволенні культурних і духовних потреб військовослужбовців, військово-патріотичного виховання молоді та її підготовки до виконання військового обов’язку. Тож для того, щоб шефська допомога була дієвою та аби почути від військових про проблеми, які їх турбують, у районній державній адміністрації відбулася нарада з керівниками підприємств, установ, організацій Жашківщини, органами місцевого самоврядування, депутатами різних рівнів, а також представників підшефних частин – командира військової частини А-1606 Збройних сил України, яка розташована в Жашкові, – Євгенія Парфенія та заступника начальника навчального центру А-9930 Державної прикордонної служби України Оршанця – Валентина Сухомлина. Після обговорення учасники заходу підписали угоду про співпрацю.

Нагадаємо, на виконання Указу Президента Петра Порошенка «Про шефську допомогу військовим частинам Збройних сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України» за кожною областю закріплені підшефні військові частини, що знаходяться в межах регіону.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x