Маньківчанин скористався нездоров’ям чоловіка, щоб викрасти у нього велосипед

Маньківчанин скористався нездоров’ям чоловіка, щоб викрасти у нього велосипед

Чоловіку, що рухався на велосипеді по місту, стало зле. Він зупинився, щоб прийти до тями. Його станом скористався зловмисник і викрав його велосипед. Особу крадія встановлено, речовий доказ вилучено. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Із повідомленням про крадіжку до Маньківського відділення поліції звернувся 56-річний місцевий житель. Він розповів поліцейським, що їхав по місту велосипедом. Раптом йому стало зле. Він зупинився і присів на узбіччі поряд із транспортним засобом. Коли прийшов до тями, то велосипеду вже не було.

Правоохоронці, що виїхали на місце події, опитуючи можливих свідків, дізналися, що вони бачили чоловіка, який забрав двоколісний і поїхав у невідомому напрямку. За описом було встановлено його особу. Ним виявився 19-річний місцевий житель. Юнака відвідали за місцем проживання та вилучили викрадений транспортний засіб. З його слів, він, скориставшись ситуацією, вчинив крадіжку заради наживи, і викрадене планував здати на металобрухт.

За даним фактом Маньківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x