Тисячу сіянців дуба та півтисячі сіянців сосни висадили у Камʼянському лісгоспі

Тисячу сіянців дуба та півтисячі сіянців сосни висадили у Камʼянському лісгоспі

Щороку лісівнича акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» згуртовує всіх тих, хто розуміє, що ліс – невід’ємна та важлива складова всього живого на нашій планеті. У Камʼянському лісгоспі протягом березня-квітня вже відбулися численні заходи з примноження зелених насаджень за участю учнівської молоді та громадськості.Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

За доброю традицією долучилися до роботи депутати райради, лікарі, сільгоспвиробники та підприємці, які вже п\’ятий рік поспіль у вільний від роботи час, приїжджають до Грушківського лісництва, щоб висадити ліс.

Різні за професіями, але об’єднані благородними помислами, активісти раніше вже створювали в цьому лісництві лісові культури дуба червоного, клена, берези, горіха чорного. Тож від самого початку оглянули насадження, закладені ними власноруч в попередні роки, та залишились задоволеними їхнім станом.

З азартом, позитивним настроєм та думками про майбутнє, цього року висадили тисячу сіянців дуба червоного та 500 сіянців сосни кримської. Крім того, висіяли 30 кілограмів горіха чорного.

Традиційно допомагав та надавав професійні поради лісничий Грушківського лісництва Сергій Могила. За його словами, вже є багато яскравих прикладів спільної роботи лісівників та громадськості у справі створення нових лісів. А те, що з кожним роком зацікавленість до відтворення зелених скарбів краю зростає, тільки радує працівників лісового господарства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x