Виправдувальне судове рішення винуватцю ДТП у Смілі скасували

Виправдувальне судове рішення винуватцю ДТП у Смілі скасували

Апеляційний суд області від 7 квітня за апеляційною скаргою прокурора скасував вирок Смілянського міськрайонного суду, яким громадянина Ф. виправдано через недоведеність вчинення ним кримінального правопорушення. Чоловіка звинувачували у порушенні правил безпеки дорожнього руху. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Згідно з обвинувальним актом, громадянин Ф. 15 липня 2013 року, близько 5 години, керуючи автомобілем «ВАЗ – 2105», рухаючись по вул. Жовтнева у м. Сміла, поблизу перехрестя з вул. Павлова, під час зустрічного роз\’їзду з автомобілем «ВАЗ – 210994» під керуванням громадянина Б., який рухався назустріч, не дотримався безпечного інтервалу та допустив зіткнення з останнім, унаслідок чого водій та пасажир автомобіля «ВАЗ – 210994» отримали тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження.

За результатами апеляційного перегляду, участь у якому брали працівники відділу підтримання державного обвинувачення в суді прокуратури області, апеляційним судом Черкаської області вказане реабілітуюче рішення скасовати та призначити новий розгляд провадження в суді першої інстанції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x