В області достроково завершили опалювальний сезон

В області достроково завершили опалювальний сезон

У зв’язку з підвищенням середньодобової температури зовнішнього повітря в області достроково відключили теплопостачання. Припинення подачі тепла тривало з 1 до 7 квітня. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.

У першу чергу були відключені житлові будинки, потім заклади соціальної сфери, які опалюються централізовано. Відзначимо, при зниженні температури повітря заклади освіти та охорони здоров’я з автономним опаленням мають можливість підтримувати оптимальні температурні показники в приміщеннях. Як інформують в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, окрім Черкащини стовідсотково відключили теплопостачання у Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Львівській, Миколаївській, Рівненській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій та Чернівецькій областях.

Закінчивши опалювальний сезон 2015 – 2016 років, комунальники області вже активно включилися до виконання робіт з підготовки до наступного опалювального сезону. Тож на тепло-, водопостачальних підприємствах проводиться технічне інспектування обладнання та мереж для виявлення несправностей, складаються плани робіт на міжопалювальний період для проведення поточного, капітального ремонту та заміни обладнання і мереж, а також розробляються заходи для скорочення споживання енергоносіїв. Нагадаємо, опалювальний період закінчується, коли протягом трьох днів середньодобова температура зовнішнього повітря перевищує +8ºС.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x