210 дитячих виробів представлено на виставці «Великдень-2016»

210 дитячих виробів представлено на виставці «Великдень-2016»

12 квітня у ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» ЧМР відбувся конкурс-виставка «Великдень – 2016». На розгляд журі було представлено 210 мистецьких дитячих виробів від 173 вихованців. Цей захід зібрав талановитих черкасців для розкриття юних обдарувань, розвитку творчого потенціалу, здібностей у декоративно-прикладному мистецтві. Тематичний захід залучає дітей до вивчення звичаїв українського народу в сфері декоративно-ужиткового мистецтва; виховання національно-патріотичних почуттів, гордості за свою країну, рідний край; надання вихованцям можливості виявити свою індивідуальність. «Нова Доба» про це дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Дитячі роботи оцінювались у номінаціях: «традиційна писанка», «розпис писанки», «композиція на весняну та Великодню тематику», «пасхальний сувенір», «витинанка» та «малюнок».

Кращі традиційні Великодні писанки вихованців представлять колективну роботу від міста Черкаси для участі в конкурсі «Дерево життя», в рамках шостого щорічного Всеукраїнського «Фестивалю писанок – 2016», який відбудеться у Києві з 23 квітня по 9 травня 2016 року на Софіївській, Михайлівській площах та Володимировському проїзді.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x