На Смілянщині садили «дерева миру»

На Смілянщині садили «дерева миру»

Працівники апарату Смілянського лісгоспу долучилися до заходів Всесвітньої акції «Дерева миру», що відбувалася 9 квітня одночасно у 50-ти країнах світу. Метою цієї соціально-екологічної акції є об\’єднання заради миру, що сприяє об\’єднанню народів та озелененню країн. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Колектив підприємства щороку одностайно підтримує ініціативу директора Юрія Сегеди, долучаючись до створення лісових культур в одному з структурних підрозділів. Цьогоріч було прийнято рішення приурочити посадку лісу до міжнародної акції.

Практично у повному складі всі разом зібралися у кварталі 52, виділі 6 Будянського лісництва. На площі в 1,2 гектари учасники заходу висадили ялицю білу – створивши шкілку новорічних ялинок.

В акції з посадки лісу апарат Смілянського лісгоспу бере участь уже не вперше, тож має певний досвід та практичні навики у цій роботі. З думками про мир та гармонію того дня працівники на кілька годин змінили вид своєї діяльності, вкладаючи часточку власної праці у відновлення лісів Смілянщини.

Результатом згуртованої роботи стали майже 4 тисячі висаджених сіянців, гарний настрій від спілкування з колегами у незвичній обстановці та задоволення від спільно зробленої хорошої справи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x