Гранату, зброю та марихуану вилучили в уманчанина

Гранату, зброю та марихуану вилучили в уманчанина

Під час санкціонованого обшуку в домоволодінні 36-річного уманчанина правоохоронці вилучили гранату РГД-5, зброю, набої до неї, а також марихуану. За зберігання вказаних предметів чоловікові загрожує ув’язнення. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До оперативних працівників Уманського відділу поліції надійшла інформація про можливу причетність до незаконного зберігання зброї місцевим жителем. Дана інформація знайшла своє підтвердження.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання вказаної особи працівники поліції виявили гранату РГД-5 з запалом, 3 металевих предмети, які за своїми зовнішніми ознаками нагадують травматичну зброю, предмет, схожий на револьвер, 4 магазини до зброї, 7 набоїв різного калібру, а також паперовий згорток з подрібненою зеленою речовиною рослинного походження.

Вказані предмети були вилучені правоохоронцями та направлені для проведення відповідного експертно-криміналістичного дослідження до Черкаського НДЕКЦ МВС України. Як пояснив 36-річний уманчанин, зброю він придбав протягом трималого часу та зберігав у якості колекції.

За попередньою кваліфікацією слідчим відділом відкриті кримінальні провадження передбачені частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x